Presentació

PRESENTACIÓ

Cambractiva són uns debats empresarials organitzats per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa des de l'any 2001 que tenen com a finalitat oferir als empresaris i directius un punt de trobada que promou el coneixement sobre temes d'actualitat. Cambractiva vol informar i alhora generar opinió entorn dels diferents temes de transcendència en l'entorn econòmic.

En aquest sentit la Cambra de Terrassa planteja CAMBRACTIVA com un instrument de suport als directius en l'exercici constant de conèixer com canvia el seu entorn i preveure com aquests canvis afectaran l'evolució de l'economia i del seu negoci per tal de prendre les decisions adequades en tot moment. La Cambra vol posar al seu abast els instruments que l'ajudin a fer aquest exercici d'analitzar com evoluciona la conjuntura i l'entorn.

Des de la seva creació, Cambractiva ha comptat amb l'assistència de 2.890 empresaris i la participació de més de 137 ponents de reconegut prestigi (com Joan Francesc Valls, Toni Aira, Raul Díaz Varela, Manuel Pavón, Modest Guinjoan, Albert Martínez Lacambra, Joan Rigol, Pedro Mejía, Ricard Fornesa, Miquel Roca Junyent, Joan M. Nin, Emilio Ontiveros o Javier Elzo...) en àmbits com l'economia, la política, el món empresarial o l'acadèmic. Aquest fet ha consolidat Cambractiva com un referent dins de l'àmbit institucional i empresarial català i situa la Cambra de Terrassa com a institució generadora d'opinió.

+ info...