Sessions realitzades

22 GENER 2004 + Faci click aquí per veure el programa de la sessió

ÉS RENDIBLE L'ÈTICA EMPRESARIAL?

L'ètica empresarial, moda o necessitat

Camí del Fòrum, trobada a la Cambra de Comerç

  El diàleg no és només un deure ètic per millorar la convivència. També és una manera d’enfocar el nostre desenvolupament com a societat, d’acceptar i respectar la diversitat, d’integrar les diferències, de facilitar la sostenibilitat amb les persones amb qui compartim el món. L’esperit del Fòrum és potenciar per aquest motiu una cultura del saber escoltar que permeti ampliar horitzons.

En aquest sentit l’Àmbit Econòmic, Empresarial i Social del Fòrum 2004, les cambres de comerç, les patronals, els sindicats, les escoles de negoci, les cooperatives i les entitats de promoció econòmica, se sumen a aquesta voluntat amb la programació d’aquestes trobades.

L’escassetat de recursos o la prevenció i resolució de conflictes, les noves tecnologies o el model responsable de creixement, la diversitat cultural, la globalització i els seus efectes sobre pobles i comunitats, els moviments migratoris, el paper de les cultures minoritàries, són alguns dels temes dels eixos centrals del Fòrum 2004. Des d’aquesta iniciativa fruit de la colžlaboració entre les diferents entitats i el Fòrum 2004, s’enceta la reflexió i el diàleg d’aquests i altres temes amb la voluntat d’apropar-los a la ciutadania i promoure l’intercanvi d’opinions.

Aquestes trobades pretenen la implicació dels agents del món econòmic, empresarial i social en els temes d’interès universal, des de la perspectiva de la comunicació entre els diferents agents, el diàleg, i la participació, amb l’objectiu d’aportar elements de reflexió als diàlegs del Fòrum 2004.

Programa:
18.00 h
Benvinguda
Albert Vilardell i Figueras, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa
18.10 h
Presentació del Fòrum de les Cultures – Fòrum 2004
18.40 h
Taula rodona:
  • És rendible l'ètica empresarial?
  • - Antonio Argandoña, catedràtic d’Economia i Ètica Empresarial de l’IESE
  • - Francisco Martín-Frías, president i director general d’MRW
19.20 h
Col·loqui
20.00 h
Cloenda

Dijous 22 de gener del 2004, a les 18 hores

Lloc: Sala d’Actes de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa
(Blasco de Garay, 29 08224 Terrassa)

És imprescindible confirmar l'assistència abans del 20 de gener:
Anna Navarro · 93 733 98 30
Eva Lopez · | 93 733 98 33
Palmira Cabañero · | 93 733 98 35

ÉS RENDIBLE L'ÈTICA EMPRESARIAL?