Sessions realitzades

29 GENER 2015
+ Click aquí per veure el programa de la sessió


OPORTUNITATS EMPRESARIALS DE LA COOPERACIÓ PÚBLICO-PRIVADA

Sota un enfocament multidisciplinari, Cambractiva proposa un debat reflexiu sobre la cooperació público-privada, la situació actual i els reptes de futur.

La conjuntura socioeconòmica actual planteja un gran repte per a les administracions públiques en relació als serveis públics centrat en: com prestar aquests serveis amb qualitat si les tendències de creixement són exponencials tant en diversitat com en profunditat? Aquest fet, obra una porta al sector privat per incorporar-se com a actor en la prestació de serveis públics, unint sinèrgies amb el sector públic per aportar un major valor a la ciutadania.

Ponents:

ALBERT MARTÍNEZ i LACAMBRA, conseller delegat d'Aigües de Barcelona Empresa Metropolitana Mixta i director general del Grup AGBAR a Catalunya.

FRANCESC SANCHO i SERENA, secretari de Participació Social i Local en Salut de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.

MÒNICA REIG i MAJORAL, directora associada del programa de Direcció Estratègica i Gestió de la col·laboració público-privada i del Programa Partners d'ESADE.

Moderador:

SERAFÍ GÀZQUEZ i MOYA, president i CEO del Grup NewT

Dijous 29 de gener de 2015, de 18 a 20 hores

Lloc: Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa 
(Blasco de Garay, 29 08224 Terrassa)

És imprescindible confirmar l'assistència:
Núria López | cambractiva@cambraterrassa.es | 93 733 98 33

Sessió gratuïta prèvia inscripció