Sessions realitzades

26 GENER 2017
+ Click aquí per veure el programa de la sessió


EVOLUCIÓ SOCIAL I CANVI TECNOLÒGIC. NOU PARADIGMA DE GESTIÓ EMPRESARIAL?

En el pas del segle XX al XXI el món ha experimentat un canvi radical en la forma de comunicar-se, interactuar, organitzar-se socialment i políticament, treballar i fer negocis. Ens trobem en el segle de la societat global i interconnectada, una societat en xarxa dins de l'era digital. Les noves tecnologies han transformat els processos de comunicació, que avui són ja multimodals, i que asseguren una interconnectivitat permanent i quasi ubiqua.

Malgrat algunes controvèrsies que la implementació d'aquests nous models empresarials estan generant en l'àmbit econòmic, administratiu i legal, sembla que estan marcant una tendència amb repercussions directes en l'economia, l'empresa i la societat. Tot i que el seu desenvolupament encara és incipient i el seu abast és encara desconegut, ofereix àmplies perspectives amb capacitat per poder revolucionar el model de les relacions socials i laborals i transformar la cultura.

Ponents:

JOSEP FRANCESC VALLS, Catedràtic del Departament de Direcció de Màrqueting d'ESADE.

TONI AIRA, Periodista, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull. Especialitzat en comunicació institucional i política.

MARC CARRILLO, Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, responsable en Social Media Intelligence d'Epsilon Technologies.

Moderadora:

NATI ADELL, Periodista de la secció d'Economia. Informatius. Catalunya Ràdio.

Dijous 26 de gener de 2017, de 18 a 20 hores

Lloc: Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa 
(Blasco de Garay, 29 08224 Terrassa)

Sessió gratuïta prèvia inscripció